dinsdag 30 november 2010

JAAAA Daar is ze weer....

Het duurde even maar ik heb weer wat van me af te schrijven.

Bloed zweet en tranen heb ik gestopt in een leuk cadeautje voor 5 december bij de Heeeemaa. Maar zo vrolijk als ik normaal van de hema wordt, zo gefrustreerd was ik vanmiddag. En stiekem nog steeds een beetje.

Omdat de betaling niet helemaal soepeltjes verliep, dacht ik even te checken of alles wel goed verlopen was. Op de site van de hema ging ik op zoek naar een telefoonnummer van de klantenservice. Die kun je dus niet vinden, wel 100 voorbeeldvragen maar de vraag of mijn betaling binnen was, stond er gek genoeg niet tussen. Dan moet je dus een reactieformulier invullen en binnen 2 dagen krijg je dan een antwoord. Ja jongens...die tijd heb ik dus niet, ik wil het NU weten.

Dan maar even gewoon een filiaal bellen of zij me een telefoonnummer kunnen geven. Helaas, dat konden ze dus niet. Nog maar eens zoeken op de site, toen vond ik een telefoonnummer van de Hema-academie. Dan die maar bellen want je weet maar nooit, toch? Het gesprek ging als volgt:

"Hema-academie met mevr......"
"Ja goedemiddag met Margriet, ik weet dat ik niet bij jullie moet zijn maar ik ben op zoek naar een klantenservice."
"Nee mevrouw u belt nu met het opleidingscentrum."
"Ja dat weet ik, maar ik dacht misschien kunt u mij verder helpen. Nogmaals ik weet dat ik verkeerd zit maar........."
"Oke geen probleem, succes nog verder...tuuttuuttuuttuuttuut"

Enigzins geergerd besluit ik dan maar een reactieformulier in te vullen. Opent dat hele invulgeval maar voor de helft! Links staat wat je in moet vullen maar het in te vullen gedeelte, rechts, zie je maar voor de helft. Op zich is dat voor je naam etc. niet zo erg, maar voor het opmerkingen gedeelte is dat wel vervelend want ik zie graag wat ik op schrijf.

Het licht gezien, ging ik op zoek naar het hoofdkantoor en ja hoor!!!! Een telefoonnummer!!! Eindelijk werd ik door verbonden en kon ik gewoon face to phone met een mens communiceren!!!!


Wat ik me afvraag, zijn we nu allemaal te schijterig voor direct contact dat we alles maar via internet en mail moeten doen? Persoonlijk vind ik het prettig als iemand even naar me luistert en samen met mij een oplossing zoekt. Kunnen we dat niet gewoon weer even instellen met z'n allen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten